Kakšna je zumba vadba?

Vadba je zdrava in koristna. Vadba je veliko stvari, vendar nikoli ni bila znana po tem, da je zabavna … do sedaj! Zumba program spaja hipnotične latino ritme z enostavnimi koraki in ustvarja edinstven fitnes program, ki vas bo zagotovo navdušil.

Vadba je nezapleten skupek plesnih korakov in krepilnih vaj, ki oblikujejo mišice celotnega telesa

Vključuje tako osnovne principe aerobne in intervalne vadbe kot principe fitnes programov za moč, s katerimi maksimira kalorično porabo, poveča kardio-vaskularno zmogljivost in tonizira celotno telo. Vadba je nezapleten skupek plesnih korakov in krepilnih vaj, ki oblikujejo mišice celotnega telesa. Osredotoča se predvsem na zadnjiconogeroketrebušne mišice in nenazadnje na vašo najpomembnejšo mišico—vaše srce. Ob seksi in energičnih latino ritmih ustvarja vzdušje razgretega plesišča in obenem prinaša vidne rezultate. Zumba je edinstvena, razigrana, učinkovita in najzabavnejša oblika skupinske vadbe, oblikovana prav za vas.

Zumba fitness program je postal prava senzacija, ki se širi po vsem svetu z neustavljivo hitrostjo in postaja eden najvplivnejših programov v fitnes industriji. Od aprila 2010 imamo 6 milijonov zumba udeležencev na teden, v 75ih državah sveta, na 50.000 lokacijah. Zakaj? Ker je več kot le fitnes program in je več kot le skupinska vadba … je način življenja!

nekaj utrinkov iz naših zumba vadb


Prednosti programa Zumba Fitness

  • Poraba do 1000kcal v eni uri — zmanjšuje maščobne zaloge

  • Oblikuje vaše celotno telo

  • Enostavna vadba, plesno predznanje ali partner nista pogoj

  • Povečuje vzdržljivost, kondicijo

  • Izboljša vašo koordinacijo, motoriko

  • Krepi srce in vitalnost pljuč

  • Je vadba v preobrazbi, učinkovita in zabavna

 

Kdaj in kje?