Kako začnem s plesom? 

Začeti še nikoli ni bilo tako lahko. Prvi korak je, da izbereta svojo brezplačno uvodno uro s plesnim učiteljem. Le-ta bo ugotovil vaš nivo znanja in vam tako znal svetovati glede pravilne izbire plesnega tečaja. V kolikor se želite dogovoriti za uvodno individualno uro sedaj, poličite 041 536 707 ali nam pišite na info@rebula.com.

Ali se res lahko naučim plesati?

Da. Plesati je tako lahko kot hoditi. Še posebej ko pridete v roke našim plesnim učiteljem. Naučimo vas enostavnih, osnovnih elementov, iz katerih izpeljujemo razne plesne korake. Že na stotine tečajnikov smo uspešno naučili raznih plesnih mojstrovin. Prav tako ni starostne omejitve. Naša najstarejša tečajnika imata čez 70 let, najmlajši so pa še v vrtcu.

Koliko časa bo trajalo?

Dolžina samega pridobivanja znanja je odvisna od vas samih, in sicer koliko različnih plesov se želite naučiti, ter seveda kakšni strokovnjaki želite postati v posameznem plesu. Kakorkoli, že po prvi uri učenja boste sposobni nekaj odplesati.

Koliko stane poučevanje?

Cene poučevanja so različne, odvisne od mnogih dejavnikov. Na primer koliko dobro želite plesati, koliko plesov se želite naučiti, ali želite individualno ali skupinsko vadbo... Ne pozabite – prva individualna ura je brezplačna. Na uri vam bo plesni učitelj svetoval v kateri tečaj bi se bilo najbolje vključiti ter vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja, tako da boste že pred pričetkom učenja imeli več informacij.

Ali se tečaj plača vnaprej?

Cene tečajev pri skupinskem učenju se plačajo vnaprej. Za individualne ure se plačuje sproti, oz. se za plačilo lahko zmenite s plesnim učiteljem.

Ali se bomo naučili zadnjih novosti?

Pri vseh plesih se boste naučili osnov, ki so najbolj značilne za določen ples in ki dajejo prepoznavnost plesu. Poleg osnovnih korakov pa se pri vsakem plesu naučite še dodatne modne muhe, ki vso zadevo še bolj popestrijo.

Kaj pa ko že znam...?

Po dobri osnovi, ki jo dobite na plesnem tečaju, boste že sami sposobni prepoznati nove korake ter jih z malo truda ponesti v svoj plesni svet. Vendar se večina plesnih parov redno vrača nazaj v tečaje, da obnovijo ter pridobijo novo znanje, ter se družijo z ostalimi tečajniki.

Kdaj imam lahko individualne ure?

Za individualne ure se lahko po vaši želji dogovorite z plesnim učiteljem. Sami lahko izberete ali vam odgovarjajo bolj popoldnaske ali večerne ure. Tudi čez vikend se lahko naučite plesat.

Ali bom imel dobrega učitelja?

Seveda. Vsi učitelji Plesne šole Rebula morajo opraviti interni test, ki jim zagotavlja ustrezno kvaliteto. Poleg tega pa vam bo dodeljen plesni učitelj, ki bo najbolj ustrezal vašim zahtevam in željam.