Prvi ples vajine poroke

Ne čakajte do zadnje minute. Vedite, da bo vaš urnik postal precej zgoščen pred vašim poročnim dnem. Plesni učitelji predlagajo začeti s plesnimi pripravami štiri do šest mesecev pred poroko, da si zagotovite dovolj časa za vadbo, še posebej če ste na plesnem področju novi.

Ni še dolgo tega, ko je bil ples novoporočenega para, moža in žene, vsemu glamurju in pripravam navkljub kmalu po poroki le del spomina, ki je počasi bledel tekom let. S prihodom nove tehnologije, je otvoritveni ples mladoporočencev skoraj vedno skrbno posnet in tako vselej na razpolago, da si ga lahko pogledate znova in znova.

Prav zato se bodoče neveste in ženini, ki si želijo izpiljene in glamurozne plesne predstavitve na njun veliki dan, odločajo za dodatno pomoč plesnih strokovnjakov, ki jim skrbno pomagajo naučiti in pripraviti plesno predstavo, ki je pri mnogih parih ena najpomembnejših v življenju. Plesne vaje namenjene porokam so zasnovane tako, da v največji možni meri zmanjšajo tremo in umirijo živčke, ki so prisotni ob slavnostnem plesu.

Plesne vaje so dobra vadba proti stresu pred poroko. Ples je izredno koristna vadba za celo telo. Čas, ki ga preživite na vajah, vam bo odtegnil misli od vsakdanjega napornega skakanja ter planiranja in tako boste lahko s pripravami na poroko združili prijetno s koristnim.

Naučiti se plesati za vajino poroko je najlepše darilo, ki ga lahko poklonita en drugemu. Ko bosta zaplesala skupaj kot mož in žena, pripravljena in samozavestna, bo to spomin, ki se ga bosta z veseljem spominjala še mnoga leta. Pokličite nas in se dogovorite za plesne vaje z enim od naših strokovnjakov. Z veseljem vam bomo pomagali pripraviti program, ki ga boste lahko ponosno predstavili na vajinem poročnem dnevu.

Poleg počasnega valčka in drugih tradicionalnih plesov, so dandanes na porokah moderni tudi salsa, swing, bachata in disco hustle! Če si želite zaplesati na vašo izbrano melodijo, jo prinesite s seboj na vaje in skupaj s plesnim učiteljem bomo sestavili korake, ki si jih boste za zmeraj zapomnili (in ne pozabite se uskladiti s snemalcem, da ujame vse iskrive utrinke vašega poročnega plesa).
 

Informacije

TELEFON

041 536 707
040 417 215

E- NASLOV

info@rebula.com

NASLOV

Ul. Franca Baliča 19
5290 Šempeter pri Gorici

URNIK

Ponedeljek - Petek
od 12.00 do 20.00